Start2023-01-26T10:09:08+01:00

Grön teknik för den globala industrin

Go green – effektivisera din produktivitet genom att integrera vår patenterade elektriska transportör med inbyggd rörelsesensor i din automatiserade produktionsprocess.

Elektriska transportörer – rena och säkra

Conveyor 22 har den renaste, mest underhållsfria och kostnadseffektiva transportören på marknaden. Idag har vi kunder i en mängd olika branscher: metall, gruvdrift, bil, plast, robot, vision, återvinning, livsmedel och läkemedel.

Vår patenterade teknik optimerar tillverkningsproduktivitet, förenklar automatiseringsprocessen och bidrar därmed till en mer hållbar, renare och säkrare arbetsmiljö.

Läs mer

Våra affärsområden

Pressverktyg & Tillverkning

Automation & Robotteknik

Läkemedels- & Livsmedelsindustrin

smart – ren – kompakt – pålitlig

Conveyor 22’s vision är att sätta en ny global standard för industriell bearbetning och transport av fast material, inga fler driftstörningar eller produktionsstopp. Läs mer om fördelarna med att byta till / integrera en elektrisk transportör!

Vilka är fördelarna?

Toppmoderna elektriska transportörer

BLACK LINE
ELEKTRISK TRANSPORTÖR

CLEAN LINE
ELEKTRISK TRANSPORTÖR

Produktkatalog
Se våra produkter

Senaste nytt

Ny STARKARE kompakt elektrisk linjärtransportör

Conveyor 22 lanserar nu en HELT NY större transportör: Black Line 101

Black Line 101 klarar att transportera en vikt på 100 kg. För att tillgodose marknadens behov av allt större transportsystem, tog vi fram denna […]

Blechexpo 2019

På mässan lanserade Fibro GmbH Clean Line och Black Line i sin monter. Mässan är ett landmärke för Conveyor 22 AB, eftersom vår nya återförsäljare Fibro är en av de största globala distributörerna inom pressindustrin. […]

Till toppen